Om oss och om Copyright ...

Om oss:

IslamGuiden är en ideel och politisk obunden förening som grundades 1997. Den har som målsättning att:

1. Förmedla en sann bild av Islam, denna fantastiska religion som missförståtts av många dels pga terrorhandlingar som begås av några i islams namn, och dels pga den vridna och negativa bilden av Islam som massmedia försöker förmedla.

IslamGuidens webbplats "islamguiden.com" valdes som en bland Internetworlds bästa sajter år 2001 och fick betyg 9/10: http://www.islamguiden.com/ovrigt/iwr.html


IBN RUSHD HEDERSPRIS 2009
"Islamguiden är en oerhört betydelsefull mötesplats full av information för både muslimer och icke-muslimer. Den är en brobyggande, informativ kunskapskälla som är möjlig att nås av alla, oberoende av geografisk hemvist. Islamguiden bidrar väsentligt till att öka förståelsen för och kunskapen om islam och muslimer i Sverige.

De personer som arbetar med Islamguiden är inlyssnande eldsjälar som brinner för hög kvalitet och ständig utveckling och som tar åt sig av sina besökares önskemål och ser till att projekt som andra drömmer om verkligen blir verklighet. Ledord för juryn är folkbildning och integration."

Källa: http://www.ibnrushd.se
         Ibn Rushd hederspris 2009.pdf


IslamGuiden har idag ca 30000 besökare per månad. Hemsidan är i ständig utveckling och uppdateras nästan dagligen.

Ang. Copyright på IslamGuiden.com:
Allt material på islamguiden.com är fritt att kopiera, översätta eller trycka under förutsättning att materialet distribueras fritt, inte användas mot Islam eller muslimer och att en hänvisning där källan, dvs. denna hemsida (www.islamguiden.com), i form av en klickbar länkadress ska anges. Inga ändringar, tillägg eller utelämnande får göras. Vidare kräver vi att man inte ska använda materialet i kommersiella sammanhang utan vårt skriftliga medgivande.

islamguiden(a)gmail.com